Dags att lägga sig

Nu dags för pyjamas

Klockan är mer än jag trodde, och det känns som om jag borde sätta på mig pyjamasen och gå till badrummet för att göra mig klar för natten. Mycket att komma ihåg, många kvällsritualer som skall gås igenom. Inte jätte, jätte, jättemånga, men inte bara tandborstning och toalettbesök.

Inte trött tillräckligt

Jag vet redan att jag inte kommer somna inom kort, trots att jag var uppe väldigt tidigt efter en sen, sen kväll dagen innan. Jag fastnade lite på Pinterest och kikade på kökssoffor och en massa annat. Kökssoffan jag först såg blev fler, men jag lyckades till sist hamna bland resor, stränder och semester som jag i princip alltid gör. Däremellan hade jag hunnit kolla in smycken, väskor och en gnutta Engelsk fotboll för att göra logiken omöjlig. Pinterest är rätt kul, det går att spendera en hel del tid med att bara kolla på bilder av alla möjliga motiv. Bara klicka sig vidare och se var man hamnar.

Och till sist på stranden